• Καταγωγη

    Ο Προπάππους μου Φούρναρης καταγόμενος από τον Πόντο και μετέπειτα στο Ροστόφ της Ρωσίας είχε αρτοποιείο μαζί με τα αδέλφια του.

  • ανταλλαγη πληθυσμων

    Το 1922 με την ανταλλαγή των πληθυσμών επέστρεψαν στην Μητρόπολη όπου και ίδρυσε το πρώτο αρτοποιείο στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης με τον Παππού μου.

  • Το Αρτοποιειο στο Ωραιοκαστρο

    Το 1977 ίδρυσε ο Πατέρας μου ένα αρτοποιείο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και με πολύ αγάπη και ζήλο, παρόλο που δεν ήταν σε κεντρικό σημείο του τότε χωριού ο κόσμος μας αγάπησε για την ποιότητα μας.

  • διανομεσ κατοικων

    Στην συνέχεια ξεκινήσαμε τις διανομές κατοίκων, κάτι το οποίο ήταν πρωτόγνωρο τον καιρό εκείνο παρόλο την κούραση και το ξενύχτι το κάναμε γιατί αγαπούσαμε το αρτοποιείο.

  • Στρατιωτικεσ υποχρεωσεισ

    Στην συνέχεια και αφού εγώ και ο αδερφός μου τελειώσαμε τις στρατιωτικές μας υποχρεώσεις, αναλάβαμε την διαχείριση του Αρτοποιείου.

  • αναζητηση καινουργιων προϊοντων

    Προς αναζήτηση καινούργιων προϊόντων και κατόπιν επίσκεψης σε εκθέσεις της Γερμανίας, ξεκινήσαμε παραγωγή κρουασάν και άλλων προϊόντων, καθόσον διαθέταμε σύγχρονο εξοπλισμό για την παραγωγή αυτών.

  • αναζητηση καινουργιων προϊοντων

    Μετά από περίπου 40 χρόνια και θέλοντας να επιβεβαιώσω τις γνώσεις μου στην Αρτοποιεία επισκέφθηκα ένα Σεμινάριο στην Ακαδημία Neinheim της Γερμανίας για Προζύμια και το συμπέρασμα μου ήταν πως ο Παππούς μου είχε δίκιο. Το μυστικό της ποιότητας και της νοστιμιάς είναι η παράδοση.